Arvoisa Balanssiklubien jäsen,

Etelä-Suomen aluehallintovirasto teki tänään päätöksen, joilla määrättiin suljettavaksi myös yksityiset kuntokeskukset Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirissä, johon kaikki Balanssiklubien toimipisteet kuuluvat. Päätös perustuu 28.3.2021 tehtyyn tartuntatautilain muutokseen, jossa poistettiin mahdollisuus pitää tilat avoinna enintään kymmenelle asiakkaalle. 

Balanssiklubeilla tämä tarkoittaa sitä, että 1.–14.4. kuntosali ja ryhmäliikunta ei ole käytössä totutuksi tulleella tavalla, AVI:n määräyksestä.  Älä huolestu, pääset kyllä liikkumaan!!

Yksityiset kuntosalitunnit perhe- / talouskunnille varattavissa huomisaamusta (1.4.)

Avaamme kaikille klubeille tilakohtaiset varausjärjestelmän, johon sinun on mahdollisuus varata oma aikasi ja tulla perhe- / talouskunnittain treenaamaan. Perhe- / talouskunnaksi katsotaan samassa taloudessa asuvat ja tämä on teidän omalla vastuullanne. Varauksella saat koko tilan tunniksi käyttöösi.  Tunnin voit varata kirjautumalla oman klubin varauskalenteriin balanssiklubit.fi osoitteesta, kohdasta tuntikalenteri ja sieltä valitset oman keskuksesi ja kellon ajan, jolloin haluat tulla. Mikäli sinulla ei ole tunnuksia, laitahan viestin numeroon 040 620 4811 (tähän numeroon ainoastaan käyttäjätunnus ja salasana pyynnöt).

Ryhmäliikuntatunnit ulkona tai kotisalilla

Olemme siirtäneet ryhmäliikuntatunnit osittain ulos Nummelan ja Vihdin toimipisteissä, ja näihin on nyt käyttöoikeus kaikkien klubien asiakkailla tämän kahden viikon ajan.  Ulkona ohjattaviin ryhmäliikuntatunteihin tulee olla varaus, ja osallistujat kuitataan henkilökunnan toimesta tunnille. Ulkotunneille tullaan suoraan liikuntavaatteet päällä ja iloisella mielellä, eli sisätiloihin ei tarvitse mennä.

Balanssiklubien kotisali on käytössäsi myös koko sulun ajan jäsenmaksun hinnalla ja siellä pääset treenaamaan päivittäin balanssiklubien tuttujen ohjaajien live-tunneille, löydät Les Mills- treenikirjaston, kotitreenejä sekä treenihaasteita.

Osa ryhmäliikuntatunneista lähetetään balanssin kotisalilta, ja pääset osallistumaan juuri sieltä missä olet. Kotisalille pääset kirjautumaan salasanalla. Jos sinulla ei ole kotisalin salasanaa, laitathan viestin yllä olevaan puhelinnumeroon.  

Kalentereita päivitetään juuri ja kohta on nähtävissä ulkotreenit ja kotisalitreenit seuraavan kahden viikon ajan.

Liikuntaa sulusta huolimatta

Toivomme, että haluat jatkaa liikkumista kanssamme tämän kahden viikon ajan joko kotisalilla, yksityisellä kuntosalivuorolla tai 1.4. lähetettävässä jäsenkirjeessä mainituilla eduilla. Sinun aktiivinen jäsenyytesi takaa toimintamme sekä palveluiden jatkumisen mahdollisimman samankaltaisina myös tulevaisuudessa. Mikäli kuitenkin päätät, että et käytä mitään palveluitamme etkä halua käyttää jäsenkirjeessä mainittuja etuja, laitathan sähköpostia osoitteeseen info@balanssiklubit.fi ja hyvitämme kahden viikon harjoittelumaksun kolmen kuukauden sisällä.

Tiedotamme mahdollisista muutoksista nettisivuillamme, sähköpostitse sekä some-kanavoissa.

Olethan kärsivällinen, pyrimme vastaamaan kaikkiin mielen päällä oleviin kysymyksiin sähköpostilla.

Pysytään terveenä ja nähdään liikunnan merkeissä ulkona, ruudun takana tai hyvin pian klubilla. Mukavaa kevättä ja pääsiäistä!!

Balanssiklubien puolesta koko henkilökunta