Tämä toimintaohjeistus on tehty lisäykseksi aiempiin ohjeistuksiin.

Aluehallintoviraston sekä paikallisten ohjeistuksien mukaan tarkennamme vielä toimintaohjeistustamme yllä mainittuna ajankohtana seuraavasti:

Balanssiklubien eri toimipisteissä tilajaot ovat erilaisia, klubikohtaiset tarkemmat ohjeistukset löydät klubeilta ja noudatamme määrättyä 10 henkilön osallistujamäärää/ tila.

Kahden metrin turvavälit tulee jokaisen ottaa huomioon sekä vahvasti suosittelemme maskin käyttöä saapuessasi ja poistuessasi salilta, mikäli maskin käytölle ei ole terveydellisiä esteitä.

Mikäli mahdollista vältä pukuhuoneen käyttämistä tai huolehdi että olet siellä alle 15 minuuttia ja turvaväli säilyy.

Saunat ovat pois käytöstä ja suihkutiloihin yksi henkilö kerrallaan. Kaikilla kuntokeskuksilla on löydettävissä www.balanssiklubit.fi suosituimmat ajankohdat harjoittelulle, vältäthän niitä aikoja ja yrität päästä harjoittelemaan sellaiseen ajankohtaan, jolloin salilla on hyvin tilaa.

Laitteita tulee puhdistaa ennen ja jälkeen käytön.

Ryhmäliikuntatunneille ei voi jonottaa pääsyä pukuhuoneessa eikä käytävätiloissa, eli tule paikalle, kun tunti alkaa ja tunneille tulee olla varattuna paikka. Tunneilla maksimissaan 10 henkilöä (+ ohjaaja) huolehdithan omalta osaltasi, että turvavälit toteutuvat.

Nämä määräykset ovat voimassa kaikilla Balanssiklubeilla 8.-14.3.2021 (tai niin pitkään, kun määräykset ovat voimassa).

Sulun ajaksi avaamme Nummelan toimipisteen 24/7, koska se on toimipiste, jossa toiminnanohjausjärjestelmämme mukaan, tarve tälle toimenpiteelle voi tulla kysymykseen. Muissa toimipisteissä kyseessä olevat rajoitukset eivät ylity.

Hyvää kevättä ja mukavia liikuntahetkiä!

Balanssiklubien henkilökunta