Hyvä Balanssi Veikkolan asiakas,

 

Aluehallintoviraston määräyksellä 26.2. tulee yksityisten elinkeinonharjoittajien, joko sulkea kuntokeskustila tai huolehtia että tiloissa ei ole yli 10 henkilöä saman aikaisesti 1.3.2021 alkaen. Kirkkonummen kaupunki on yksi HUS-alueen kaupungeista, jota koskee tämä määräys.

Olemme tehneet Veikkolassa järjestelyjä kuntosaliharjoitteluun 1.-14.3.2021

Sinulla on mahdollista harjoitella salilla, jos varaat paikkasi tuntikalenterista www.balanssiklubit.fi -> ”Tuntikalenterit” sivun ylälaidasta

Kirjaudut omilla tunnuksilla sisälle ja varaat kuntosalitunnin kalenterista, jonka jälkeen pääset harjoittelemaan. Muistathan kuitata itsesi salille sisäänkirjausautomaatilla, jotta varaustunnukset eivät lukkiudu lunastamattoman varauksen takia. Mikäli tunnuksesi lukkiutuu, saamme ne palautettua asiakaspalvelusta.

Varattavia tunteja on ma-su klo: 04.00-22.00

Jos sinulla ei ole tunnuksia, laita tekstiviesti numeroon 040 620 4811 ja saat tunnukset seuraavana päivänä ja mahdollisuuksien mukaan voidaan tekstiviestillä varata sinulle kuntosalitunti, mutta helpoiten ja nopeimmin saat itse varattua sen suoraan verkkosivuiltamme (puhelimessa ei 24/7 päivystystä).

Tästä numerosta voit hoitaa ainoastaan kuntosalituntivarauksia tai pyytää kirjaustunnuksia, muissa asioissa olethan yhteydessä asiakaspalveluun sen auki ollessa tai sähköpostilla asiakaspalvelu@balanssiklubit.fi

Kaikkien meidän etu on, että tätä 10-ihmisen rajoitusta ei missään olosuhteissa ylitetä, ja mikäli huomaamme väärinkäytöksiä, joudumme sulkemaan kortin määräajaksi.

Valvomme käyntejä kameravalvonnalla sekä kuntosalijärjestelmän kautta.

Huolehditaan yhdessä näistä toimintamalleista, jotta voimme jatkaa harjoittelua.

 

Yhteistyöterveisin

Balanssiklubien henkilökunta

 

PS. Veikkolan asiakkaana sinulla on myös mahdollisuus käyttää muita Balanssiklubien kuntokeskuksia