Yleistä

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla.

Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Checkout Finland tarjoaa myös mahdollisuuden maksaa tilisiirtolomakkeella.

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard – ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa on käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode – ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Ostoehdot

1. Jäsenyys on henkilökohtainen. Avainkorttia ei ole luvallista luovuttaa toiselle henkilölle, eikä jäsenellä ole oikeutta tuoda ylimääräisiä henkilöitä kuntokeskuksen tiloihin. Mikäli korttia käyttää joku muu kuin avainkortin haltija, eikä kortin katoamista ole ilmoitettu kirjallisesti, peritään jäseneltä luvattomista käynneistä 100 € per käyntikerta.

2. Jäsenyyskausi on kestoltaan 6-12kk, jonka jälkeen jäsenyys jatkuu toistaiseksi voimassaolevana. Sopimuksen irtisanomisilmoituksen voi tehdä milloin tahansa, ensimmäisen jäsenyyskauden täytyttyä. Jäsensopimuksen irtisanominen astuu voimaan seuraavan täyden laskutuskauden loputtua. Irtisanoutuminen tapahtuu aina kirjallisesti irtisanoutumissopimuksella.
Mikäli jäsen haluaa irtisanoa jäsenyyden ennen jäsenyyskauden täyttymistä, tulee jäsenen maksaa sopimushinnan ja normaalihintaisen kuukausikortin välinen erotus jäsenyyden kestoajalta, mukaan lukien irtisanoutumista seuraava täysi laskutusjakso. Jäseneksi liityttäessä saavutettu liittymisetu tulee myös maksaa irtisanomisen yhteydessä. Jäsenyyden voi päättää ilman irtisanomisseurauksia ainoastaan mikäli jäsen muuttaa pysyvästi paikkakunnalle, jolla ei toimi Balanssiklubia tai mikäli lääkäri määrää hänelle pysyvän liikuntakiellon. Muutto todennetaan postin virallisella muuttoilmoituksella ja terveydentilamuutokset lääkärintodistuksella.

3. Tietyissä erityistapauksissa, kuten pitkäaikaisen sairauden, raskauden tai armeijan johdosta jäsenyys voidaan tauottaa määräajaksi tapauskohtaisesti neuvotellen. Sairasloma ajasta tulee esittää lääkärintodistus. Jäsenyyden tauottaminen ei mahdollista jälkikäteen. Jäsenyyden tauottaminen tapahtuu aina kirjallisella tauotussopimuksella, johon on määritelty alkamis- ja loppumispäivämäärä. Jäsensopimuksen edellyttämät veloitukset katkeavat tauotuksen ajaksi, mutta jäseneltä veloitetaan hinnastonmukainen keskeytysmaksu. Jäsenyyden tauottaminen ei ole mahdollista ensimmäisen sopimuskauden aikana.

4. Kaikissa tauottamis- ja irtisanomistapauksissa varataan aika tapaamiselle.

5. Ennakkoilmoituksena e-laskusta toimii jäsensopimus, johon on merkitty kausittaisen veloituksen euromäärä ja erääntymispäivä. Mikäli asiakas haluaa paperilaskun, siitä laskutetaan hinnaston mukainen laskutuslisä.

6. Jäsen vastaa siitä, että pankkitilillä on sopimuksen mukainen summa laskutuspäivänä tai huolehtii siitä että maksut on muutoin suoritettu ennen eräpäivää esim. liikuntaseteleillä. Mikäli tilillä ei ole ollut katetta tai maksua ei ole muutoin suoritettu, seuraa maksuhuomautus, joka sisältää hinnaston mukaisen laskutuslisän ja voimassaolevan hinnaston mukaisen viivästyskoron.

7. Mikäli jäsenmaksut ovat myöhässä, voidaan jäsenyys purkaa klubin toimesta välittömästi ilman irtisanomisaikaa. Jäsenyyden päättyminen ei vapauta jäsentä sovituista maksuista.

8. Balanssiklubi varaa itselleen oikeuden muuttaa sopimuksen etuja, ehtoja ja jäsenyyden hintoja, ei kuitenkaan ensimmäisen sopimusjakson aikana. Poikkeustapauksena arvonlisäverokannan muutokset, jolloin klubilla on oikeus korottaa hintaa arvonlisäverokannan muutoksen verran. Ehtojen muutoksista ilmoitetaan jäsenistölle viimeistään 2 kk ennen muutosta. Mikäli asiakas kokee, että hänen etunsa ovat em. syystä johtuen oleellisesti heikentyneet voi hän purkaa sopimuksen yhden kuukauden irtisanomisajalla

9. Yhteystietojen muutoksista tulee ilmoittaa klubin vastaanottoon. Asiakas on itse vastuussa yhteystietojen päivittämisestä.

10. Mikäli haluaa maksaa luottokunnan maksutapojen kautta, Balanssiklubit toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja toimittaa tuotteet ostajalle. Balanssiklubit vastaa ainoastaan tuotteen markkinoinnista, toimituksesta sekä mahdollisten reklamaatioiden hoitamisesta.

11. Klubin aukioloajat selviävät jäsentiedotteista ja klubilta tulee poistua aukioloaikojen puitteissa. Klubi varaa itselleen oikeuden aukioloaikojen muutoksiin.

12. Jäsen on velvollinen seuraamaan jäsentiedotteita ja noudattamaan niitä. Jäsen on myös velvollinen informoimaan klubin henkilökuntaa havaitsemistaan väärinkäytöksistä.

13. Jäsen on vastuussa siitä, että klubin tarjoamat liikunta-aktiviteetit sopivat hänelle ja tarvittaessa varmistettava terveydentila lääkäriltään. Jäsen sitoutuu käyttämään latteita niiden käyttöohjeiden ja opastuksen mukaisella tavalla.

14. Balanssiklubit ei vastaa jäsenen itsensä aiheuttamista tai muista jäsenistä johtuvista loukkaantumisista tai menetyksistä, eikä jäsenelle kuuluvasta tai luovutetusta omaisuudesta.

15. Klubi ei vastaa jäsenten klubilta tai pukeutumistiloista mahdollisesti katoavista tavaroista. Varusteiden ja vaatteiden jättäminen tiloihin yön yli ei ole sallittua.

16. Jäseniltä odotetaan klubilla ja sen järjestämissä tilaisuuksissa siisteyttä ja hyviä tapoja. Muiden jäsenien häiritseminen on kiellettyä.

17. Klubin omaisuuden tahallinen vahingoittaminen on kiellettyä. Vahingonkorvauksen lisäksi jäsenyys voidaan perua määräajaksi tai kokonaan. Tällöin suoritettuja maksuja ei makseta takaisin.

18. Tupakointi kuntoklubilla ja sen sisäänkäynnin välittömässä läheisyydessä on kielletty sekä alkoholin, päihteiden ja Suomen laissa kiellettyjen aineiden nauttiminen tai tuominen klubin alueelle tai aktiviteetteihin on kielletty.

19. Lasten tuominen klubille tapahtuu aina vanhempien omalla vastuulla. Lasten tuominen on sallittu ainoastaan lapsille varattuihin tiloihin ja liikuntatiloihin tulo on lapsille sallittu ainoastaan lapsille suunnattuun ohjelmaan osallistumista varten.

20. Liittyessäsi jäseneksi verkkokaupan kautta, maksat vain ensimmäisen kuukauden + kuntosalikortin, minkä jälkeen jäsenyytesi jatkuu kyseisen jäsenyystyypin ehtojen mukaisesti ja laskutetaan joko paperisena- tai e-laskuna.