Balanssi- sana joka ohjaa sekä kuvaa myös ryhmäliikuntaa Balanssiklubeilla. Haluamme tarjota monipuolisesti ryhmäliikuntatunteja ajatuksella jokaiselle jotain. Tärkeintä on se, että tunneillemme on helppo tulla ja löydät meiltä itsellesi sopivia tunteja, vaikka et olisi koskaan aiemmin käynyt ryhmäliikunnassa.

Mahtava meininki Spinning tunnilla

Meillä on erittäin kattava tuntivalikoima. Meiltä löydät Les Mills konseptitunteja kuten taistelulajeihin pohjautuvan BodyCombatin, ® koko kehoa kuormittavan lihaskuntotunti BodyPumpin® ja 10km juoksulenkkiä vastaavan BodyAttackin®. Les Millsin tanssitunnit sh`bam® ja BodyJam® ovat meillä todella suosittuja. Les Mills on maailmanlaajuinen ryhmäliikuntabrändi ja, jos menet BodyPumppiin® Balanssiklubeilla, Ruotsissa tai vaikkapa Thaimaassa, tunti on sama ohjaajasta tai maasta riippumatta. Balanssiklubeilta löydät paljon myös ns. ohjaajien itse rakentamia tunteja kuten RVP:n (reisi-vatsa-pakara), DanceAerobicin, kuminauhajumpan ja trampoliinitunnit. Meillä on paljon myös kehonhuollollisia tunteja kuten pilatesta, joogaa sekä kehonhuolto-nimellä kulkeva tunti, joka pitää sisällään venyttelyä ja putkirullausta.

Meillä pääset myös pyöräilemään erilaisten spinning, eli sisäpyöräilytuntien merkeissä. Balanssiklubien tuntivalikoimiin ja ryhmäliikuntakalentereihin pääset tarkemmin tutustumaan www.balanssiklubit.fi –> tuntikalenterit.

Ohjaajat Johanna ja Noora kertaavat vielä tuntejaan ennen SpinningMaratonia.

Balanssiklubeilla on kuusi erilaista keskusta, joissa ryhmäliikunta näyttäytyy eri tavoin. Balanssi Nummelasta löytyy ryhmäliikuntatila ja sisäpyöräilystudio. Ryhmäliikunta onkin erittäin suosittua ja meillä pyörii noin kuusi ryhmäliikuntatuntia Nummelan Balanssilla päivittäin.

Nummelan Balanssia vastapäätä löytyy toiminnallinen valmennuskeskus, jota kutsumme myös aikuisten leikkikentäksi. Siellä pidämme valmennusten lisäksi tehokkaita kiertoharjoitteluja mm. HIITCircuittia ( HIIT tulee sanoista High-intensity interval training eli on kovatehoinen intervalliharjoitus).

Balanssi Karkkilasta löytyy iso ja valoisa ryhmäliikuntasali ja Karkkilan Balanssilla alkaakin nyt tammikuussa uutuustuntina mm. trampoliinitunnit.

Vihdin Balanssilla on kaksi tunnelmallista ryhmäliikuntatilaa, jotka mahdollistavat mm. pienryhmien ja ryhmäliikuntatuntien yhteensovittamisen loistavasti.

Lohjan Balanssilla pyörii jatkuvasti useita pienryhmiä ns. ryhmäliikuntakursseja, jotka ovat olleet todella suosittuja.

Veikkolan Balanssilla pidetään EasyLine öljyvastuslaitteilla erilaisia kiertoharjoittelutunteja. Nämä tunnit sopivat loistavasti kaikille ja käytän näitä laitteita itse myös lämmittelynä ennen kuntosaliharjoitusta.

Virtuaalitunnit ovat nouseva trendi ja meiltäkin löytyy tällä hetkellä virtuaalitunnit Nummelan, Karkkilan ja Lohjan Balansseilta. Voit mennä virtuaalitunneille milloin tahansa silloin kuin ryhmäliikunta/spinning salissa ei ole ohjattua tuntia menossa. Tämä vapauttaa sinut aikatauluista ja on mahtava lisä ryhmäliikuntatarjontaan. Kävin itse tänään polkemassa virtuaalisesti Les Millsin Sprint tunnin. Se on kovatehoinen 30min pyöräilytunti. Se sopi loistavasti tänään aikatauluihini, kun minulla oli pieni hetki aikaa päivällä.

 Virtuaalitunneilla voit valita kattavasta valikoimasta tunnin minkä haluat tehdä ja jumpata silloin kuin itsellesi sopii ilman aikatauluja.

Eräs asiakas antoi yksi päivä minulle palautetta, että on aivan ihanaa kun järjestämme niin paljon erilaisia teematunteja. Olen tästä palautteesta erityisen otettu ja tyytyväinen koska haluamme tarjota asiakkaillemme hiukan extraa erilaisia tapahtumia ja teematunteja järjestämällä. Vuonna 2019 pitkät spinning tunnit olivat todella suosittuja ja järjestimme niitä tasaisin väliajoin mm. jouluspinning 120min, elokuvamusiikista koostuva spinning 120 min, 102 min. kestävä itsenäisyyspäivän spinning teemana suomalainen musiikki muutama mainitakseni. Vuosi 2019 päättyi ryhmäliikuntatuntien osalta SkumppaJamiin 31.12.2019, tämä on siis 1,5h kestävä BodyJam® maraton, joka aloitetaan alkumaljalla uuden vuoden kunniaksi. Tämä järjestettiin nyt toista kertaa, osallistujia oli paljon ja olivat aivan fiiliksissä tästä ekstratunnista.

Tunnelma kuva Skumppajamista eli BodyJam maratonista, ohjaajana Oskari Meller.

Tervetuloa kokeilemaan ryhmäliikuntaa Balanssiklubeille. Ja jos näet minut salilla, tule rohkeasti kysymään lisää 🙂

Nähdään Balanssilla!

Liikunnallisin terveisin

Noora Ekström

Balanssiklubien ryhmäliikuntavastaava