Yksilövalmentajana halu auttaa ihmisiä on suurin motivaatio tehdä tätä työtä. On mahtavaa seurata asiakkaiden onnistumisia. Ohjaajana on ihana kuulla, että asiakkaat saavat harjoittelun avulla vähennettyä kehon kiputiloja.

Liike on lääke!

Asiakkaani Maarit hakeutui Fustra yksilövalmennukseen polvivammojen, eteenpäin kääntyneiden olkapäiden ja niska-hartiaseudun vaivojen takia. Maarit on ensimmäisen kerran loukannut polvensa vuonna 2000 ja hänen polvessaan on mm. vaikea eturistiside vamma.

 

Teimme alkuun Maaritin kanssa paljon dynaamisia kehoa avaavia liikkeitä joilla saatiin liikkuvuutta kehoon. Niillä ja oikeanlaisilla lihaskuntoharjoitteilla saimme korjattua kehon virheasentoja. Niska- ja hartiaseudun kivut vähenivät huomattavasti ja ryhti on parantunut koko ajan. Maarit onkin ahkerasti käynyt Fustra valmennuksessa säännöllisesti 1-2 krt viikossa jo melkein viiden vuoden ajan.

Viime aikoina olemme lisänneet selkeästi tehoa treeniin ja Maarit pystyy jo tekemään kyykkyjä, uskomatonta!

Olen erittäin ylpeä Maaritista, hän on kehittynyt erittäin paljon ja mikä tärkeintä kehon kiputilat ovat vähentyneet huomattavasti. Hänellä on myös erinomainen asenne liikkumiseen ja myös itsensä haastamiseen epämukavuusalueelle.

Maaritin suusta:

Olen käynyt henkilökohtaisen valmentajani Nooran fustra tunnilla kohta viiden vuoden ajan. Olen päätynyt fustraan huonon ryhtini sekä tapaturmaisesti loukatun polveni takia. Minulle on tehty ihan oma räätälöity fustra ohjelma, koska polveani on operoitu todella monta kertaa. Viimeisestä leikkauksesta minulle jäi vaikea hermokipu. Olen saanut fustran avulla myös ryhtini paremmaksi  ja on hienoa huomata, että nykyään osaan seisoa ryhdikkäästi selkä suorassa.

Jos sinulla on kysyttävää yksilövalmennuksesta Balanssilla, vedä minua rohkeasti hihasta kun nähdään salilla tai laita viestiä noora.ekstrom@balanssiklubit.fi

Nähdään Balanssilla!

Liikunnallisin terveisin

Noora Ekström

yksilövalmentaja

ryhmäliikuntavastaava