Palvelut

Perinteisen, mutta kattavan kuntosalin lisäksi Karkkilassa ryhmäliikuntatunteja ohjataan valoisassa ja avarassa ryhmäliikuntasalissa. Vaihtoehtona löydät niin Live-tunteja arki-illoissa kuin uutena ja monipuolisena myös virtuaalitunnit. Virtuaalivalikoimasta löydät yli 50 erilaista tuntia, LesMills-tunneista Balanssin omien ohjaajien tunteihin. Virtuaalitunneilla jumppaat juuri silloin kun sinulle sopii! Kaikki tunnit löydät nettisivuiltamme. Karkkilan Balanssin ryhmäliikuntasalissa voidaan jumpata vaikka 50:n innokkaan liikkujan kesken ja tilaa myös vuokrataan esim. kuvaus tai koulutus käyttöön sopimuksen mukaan. Treenin ja jumpan jälkeen on mukava rentoutua joko tavallisessa saunassa tai terveysvaikutteisessa infrapunasaunassa.

Tiloistamme löydät myös Solariumin joka on asiakkaiden käytössä, joko vastaanotosta ostettavalla sirukortilla tai kolikoilla.

Tilat

Kuntokeskus Balanssi Karkkila tarjoaa sinulle tehokkaan ja mukavan harjoittelukokemuksen upeissa tiloissa, joista löytyy kuntosali vapaapainoalueella, myös palauttelu ja venyttely onnistuu hyvin sille tarkoitetulla omalla rauhallisella alueellaan! Karkkilassa ryhmäliikuntatunteja ohjataan valoisassa ja avarassa ryhmäliikuntasalissa. Tiloistamme löydät myös Solariumin joka on asiakkaiden käytössä, joko vastaanotosta ostettavalla sirukortilla tai kolikoilla.

Sijainti

Karkkilan kuntokeskus sijaitsee Keskuskadun ja Koulukadun kulmassa, aivan Karkkilan kirkon läheisyydessä.

AVAINKORTILLA JOKA PÄIVÄ 05-23

TULE VELOITUKSETTA TUTUSTUMAAN! KLIKKAA TÄSTÄ