Palvelut

Perinteisen, mutta kattavan kuntosalin lisäksi Karkkilassa voit mennä juuri silloin kun sinulle sopii Virtuaaliryhmäliikuntatunneille valoisaan ja avaraan ryhmäliikuntasaliin. Virtuaalivalikoimasta löydät yli 50 erilaista tuntia, LesMills-tunneista Balanssin omien ohjaajien tunteihin. Virtuaalitunneilla jumppaat juuri silloin kun sinulle sopii! Karkkilan Balanssin ryhmäliikuntasalissa voidaan jumpata vaikka 50:n innokkaan liikkujan kesken ja tilaa myös vuokrataan esim. kuvaus tai koulutuskäyttöön sopimuksen mukaan. Treenin ja jumpan jälkeen on mukava rentoutua joko tavallisessa saunassa tai terveysvaikutteisessa infrapunasaunassa.

Tiloistamme löydät myös Solariumin, mikä on asiakkaiden käytössä asiakaspalvelun aukioloaikoina, joko vastaanotosta ostettavalla sirukortilla tai kolikoilla.

Jos haluat omaan treeniisi uusia ideoita tai vaikka päivittää ohjelman uusia tavoitteistasi vastaavaksi, voit ostaa itsellesi sinulle suunnitellun ja henkilökohtaisesti ohjatun ohjelman. Lisäksi Personal trainereillemme voit halutessasi ostaa eri mittaisia valmennuspaketteja.

Kysy lisää tai pyydä tarjous asiakaspalvelu@balanssiklubit.fi

Tilat

Kuntokeskus Balanssi Karkkila tarjoaa sinulle tehokkaan ja mukavan harjoittelukokemuksen upeissa tiloissa, joista löytyy kuntosali vapaapainoalueella, myös palauttelu ja venyttely onnistuu hyvin sille tarkoitetulla omalla rauhallisella alueellaan! Karkkilassa ryhmäliikuntatunteja ohjataan valoisassa ja avarassa ryhmäliikuntasalissa. Tiloistamme löydät myös Solariumin, mikä on asiakkaiden käytössä asiakaspalvelun aukioloaikoina, joko vastaanotosta ostettavalla sirukortilla tai kolikoilla.

Sijainti

Karkkilan kuntokeskus sijaitsee Keskuskadun ja Koulukadun kulmassa, aivan Karkkilan kirkon läheisyydessä.

AVAINKORTILLA JOKA PÄIVÄ 05-23

TULE VELOITUKSETTA TUTUSTUMAAN! KLIKKAA TÄSTÄ