Balanssi tarjoaa jokaiselle jotain

Ryhmäliikuntatarjontaa meillä on Les Mills-konseptitunneista, joogaan, pilatekseen sekä moniin muihin kehoa haastaviin ja palauttaviin vaihtoehtoihin, sisäpyöräilyä unohtamatta.

Alta löydät infon kaikista tarjoamistamme ryhmäliikuntatunneista

Huomioi että osa tunneista on kausiluontoisia, josta syystä et välttämättä löydä niitä tällä hetkellä. Balanssiklubeilla on ryhmäliikuntaa tällä hetkellä Nummelassa ja Vihdissä. Jos sinulla ei ole varaustunnuksiasi tai et muista niitä niin katso mitä tehdä tästä.

Alta löydät infon kaikista tarjoamistamme ryhmäliikunnoista

Huomioi että osa tunneista on kausiluontoisia, josta syystä et välttämättä löydä niitä tällä hetkellä. Balanssiklubeilla on ryhmäliikuntaa tällä hetkellä Nummelassa ja Vihdissä. Jos sinulla ei ole varaustunnuksiasi tai et muista niitä niin katso mitä tehdä tästä.

Vastusnauhoilla toteutettu lihaskuntotunti. Tehdään paljon erilaisia koko kehon liikkeitä paljon myös keskittyen jalkojen ja pakaroiden treenaamiseen. Et tarvitse aiempaa kokemusta tai omia nauhoja. halutessasi voit myös ostaa omat Nummelan asiakaspalvelusta.
Monipuolinen kehoahuoltava tunti, jossa vaikutteita mm. pilateksesta, joogasta ja Tai Chi:stä. Tunnin rakenne etenee lämmittelystä kehoa vahvistaviin ja avaaviin liikkeisiin harmonisesti ja luonnollisesti. Lopussa ihana 5min rentoutuminen ja rauhoittuminen! Tervetuloa laittamaan keho Balanssiin.
Tehokas tunti, jonka aikana keskitytään vatsan, selän ja kylkien ns. korsetin lihaskunnon lisäämiseen. Noin puolet ajasta venytellään, otathan myös pitkähihaisen tunnille mukaan :) Sopii kaikille!
Hauska ja helppo tanssillinen tunti, jossa yhdistetään aerobicista tuttuja askeleita tanssillisiin teemoihin kuten salsaan, merengueen, hip hoppiin tms. Tuu kokeilemaan, tunnilla ei tehdä vaikeita koreografioita.

Tämä jättipallojumppa on tehokas keskivartalotreeni, jolla tehdään erilaisia lihaskuntoliikkeitä jumppapalloa apuna käyttäen.

HIIT eli kovatehoinen intervalliharjoitus toteutetaan tässä harjoituksessa kiertoharjoittelun keinoin. Kiertoharjoittelussa vaihtelevat sykkeennosto- ja lihaskunto pisteet.

Tunti sopii kaikille niin aloittelijoille kuin paljon joogaa harrastaneille. Tunnilla keskitytään joogan perusharjoituksiin: hengitykseen, rentoutukseen, venyttelyyn ja perus joogaasentoihin eli asanoihin. Voit käyttää Balanssin mattoja tai tuoda oman joogamaton.
Tehokas lihaskuntotreeni koko vartalolle, jossa käytetään kuminauhaa vastuksena.
Kehonhuoltotunti
Tunti soveltuu kaikille. Tunnilla asanoissa viivytään muutamia minuutteja, ns.restoratiivista syvävenyttelyä. Loppurentoutuksessa soitetaan tiibetiläisiä kulhoja ja kristalli äänimaljoja sekä Gongia. Kokonaisuus on äärimmäisen rentouttava , kehoa ja mieltä hoitava.

BODYPUMP on lihaskuntotunti kaikille, jotka haluavat kohottaa kuntoa nopeasti. Käyttäen kevyehköjä painoja suurilla toistomäärillä, BODYPUMP tarjoaa sinulle kokovartalo treenin. Ohjaajat auttavat sinut läpi tunnin auttaen sinua saavuttamaan paljon enemmän kun itseksesi! Lähdet tunnilta tuntien kehosi haastetuksi ja mielesi motivoiduksi, valmiina tekemään kaiken uudestaan.

Astu sisään BodyCombat tunnille lyöden ja potkien tiesi hyvään kuntoon.

Tämä korkeasykkeinen kamppailulajeista vaikutteita ottava treeni, tehdään kokonaan ilman vastustajaa ja tunti ei sisällä vaikeita koreografioita. Ohjaaja haastaa sinut nostamaan intensiteettiä ja ottamaan kaiken irti joka kierroksesta.

Tällä tunnilla vapaudut stressistä, pidät hauskaa ja tunnet itsesi taistelijaksi.

LesMills Dance on innovatiivinen tanssiohjelma, joka haastaa sekä vasta-alkajat että kokeneet tanssijat. Yhteensä 45 minuutin ohjelma 10:llä kappaleella. Keskitytään syvemmin liikkeeseen, musiikkiin ja esitellään selkeästi tanssin tekniikka, mikä on helppo oppia! Kaikentasoiset tanssijat mukaan kokeilemaan!
Tämä tehokas LesMills tuoteperheeseen kuuluva tunti on energinen ja siinä tehdään erilaisia tuttuja aerobic liikkeitä yhdistettynä erilaisiin juoksu- ja hyppy askeleisiin. Tunti vastaa myös 10km juoksulenkkiä.
Tämä vauhdikas tanssitunti kuuluu LesMills tuoteperheeseen. Tunnilla tehdään kaksi erilaista koreografiaa. Tunti on Balanssiklubeilla erittäin suosittu, tule siis kokeilemaan ja hurmaannu tanssista :) Tunnilla toistetaan samaa koreografiaa noin kolme kuukautta.
Pilates on täydellistä vastaliikettä nyky arjelle. Tunnilla keskitytään liikkuvuuden lisäämiseen, syvien lihasten vahvistamiseen ja etenkin ryhdin parantamiseen.
Tunnilla keskitytään keskivartalon vahvistamiseen ja tehdään tunnin loppuun myös venyttely osuus.
Lihaskuntotunti, jossa käytetään eri välineitä ja lopuksi 15 minuutin venyttely. Sopii kaikille.
Lihaskuntoa oman kehon painolla ja tasapaino harjoitteita ensimmäisen vuoden fysioterapia opiskelijoiden ohjaamana. Lämpimästi tervetuloa! Kohderyhmä: eläkeläiset & seniorit
Ilmoittautumiset vihdin kunnan sivuston kautta Harjoitellaan ohjaajan johdolla kuntosalin puolella. Tehdään tehokas lihaskuntoharjoitus ottaen huomioon yksilölliset tarpeet. Sopii hyvin jo saliharjoittelua tekevälle sekä sellaiselle jolle kuntosali ei ole niin tuttua! Muista ottaa mukaan iloinen mieli ja vesipullo :)
Mukaansatempaava ja tehokas ohjattu liikuntatunti, jossa ikääntyvän kehon muutokset. Sopii kaikille seniori-ikäisille.
Sisäpyöräilytunti, taso helppo, mutta tehokas. Mukaan hikipyyhe ja juomapullo sekä sisäkengät/pyöräilykengät.
Tehokas lihaskuntotunti, jossa tehdään monipuolisia liikkeitä etenkin reisille- vatsalle ja pakaralle.
Vauhdikas, hauska ja nivelystävällinen hyppelytunti minitrampoliinilla. Tunti kehittää mm. keskivartalon hallintaa, koordinaatiota ja aerobista kuntoa. Tuntia ei suositella raskaana oleville eikä vielä 3 kk synnytyksen jälkeen.
Trapoliinilla 30 minuutin lämmittelytreeni, voit tulla vaan tälle tunnille tai jatkaa seuraaville. Takuu lämmin!!

Varaa paikkasi

tunnille