Meiltä sinulle, aina räätälöitynä

Kun tavoitteena kun oma hyvinvointi ja lihaskunnon parantaminen henkilökohtaisesta kuntosaliohjelmasta on ehdottomasti hyötyä. Liikunta-alan ammattilainen osaa koostaa sinulle sopivan ohjelman, joka haastaa riittävästi, on turvallinen suorittaa ja mikä tärkeintä, kun kuntosalikäynnillä on alku ja loppu on se motivoivaa. Ohjelman kanssa treenatessa myös huomaa kehityksen kun joutuu nostamaan painoja niiden käydessä liian kevyeksi. Myös aloituspainojen asettamisessa, toistomäärissä ja liikeradoissa on hyvä hyödyntää Personal Trainerin osaamista.

Tutustu tästä Personal Trainereihimme.

Tarjoamme jäsenillemme henkilökohtaisen kuntosaliohjauksen hintaan 60 €

Varaa kuntosaliohjaus laittamalla viestiä osoitteeseen asiakaspalvelu@balanssiklubit.fi tai soittamalla numeroon 050 339 1868 (arkisin klo 15.00 – 18.00).

Miten valmistaudun kuntosaliohjaukseen?

Kuntosaliohjaus on tunnin kestävä tapaamiskerta Balanssin Personal Trainerin kanssa, jossa valmentaja suunnittelee lähtötason, toiveiden ja mahdollisten rajoitusten mukaisesti sinulle sopivan kuntosaliohjelman. Tunnin aikana käytte yhdessä läpi ohjelman, katsotte liikeradat ja laitteiden asetukset kuntoon sekä määrittelette sinulle sopivat painot. Varaudu siis laittamalla liikuntavarusteet ja salikengät päälle sekä juomapullon mukaan.

Kuntosaliohjaus aloittelijalle tai pidemmän tauon jälkeen aloittavalle

Jos et aikaisemmin ole käynyt kuntosalilla, sinulla on ollut pidempi tauko harjoittelusta tai käyt 1-2 kertaa viikossa niin tällöin tehdään niinsanottu yksijakoinen kuntosaliohjelma, joka tarkoittaa kokovartalon treeniohjelmaa.
Tässä treeniohjelmassa tapahtuu varmasti eniten nousujohteisuutta painojen suhteen, mutta se tulisi uusia myös maksimissaan 3,5 kuukauden jälkeen, koska tällöin kehosi on jo hyvin tottunut liikkeisiin ja painoihin.

Parissa kuukaudessa myöskään kuntosalihajoittelusta ei ole vielä tullut elämäntapa, mihin tottakai pyrimme ja tällöin emme missään nimessä halua että sinulla motivaatio laskee koska teet viikosta toiseen samaa ohjelmaa, joka ei enää saa aikaan toivotunlaista ärsykettä kropassasi.

Vinkki! Varaa Personal Trainerilta uuden ohjauksen tekemiseen aika jo heti kun ensimmäinen on tehty.

Jo pidempään käyneen tai yli 3 kertaa viikossa käyvän kuntosaliohjaus:

Jos käyt 3 kertaa viikossa tai useammin, suosittelemme vähintään kaksi-jakoista ohjelmaa, tarkoittaen että esimerkiksi ylä- ja alavartalo on jaettu eri päiville. Tässä vaiheessa tavoitteet saattavat olla myös jo hyvinkin henkilökohtaisia, eli myös suunnittelu ja jakojen suhteen saattaa olla hyvinkin erilaisia ratkaisuja.

4-5 kertaa viikossa käyvä saattaa haluta jo kolmijakoisen joka voi tarkoittaa esimerkiksi jalat yhtenä päivänä, rinta, hauis vatsat yhtenä päivänä ja selkä ojentajat olkapäät yhtenä päivänä.

Huom! Jos tavoitteena on käydä 3-4 kertaa viikossa heti pidemmän tauon jälkeen, suosittelemme pohtimaan että pidemmän tauon jälkeen kannattaa keskittyä systemaattisesti käymään sen 1-2 kertaa viikossa ja sitä kautta luomaan liikunnasta taas elämäntavan. Siten saa myös tunteen että tavallaan “jotain jää hampaankoloon” ja tekisi mieli vielä mennä salille ja alkaa odottamaan jo seuraavan viikon treenikertaa.

Suosittelemme kuntosaliohjelman säännöllistä uusimista

Balanssilla suosittelemme kuntosaliohjauksen uusimista 2-6 kuukauden välein. Kehosi ja kuntotasosi kehittyvät ajan myötä, ja säännöllinen ohjaus varmistaa, että harjoittelusi pysyy tehokkaana ja motivoivana.

Voit aina myös pyrkiä varaamaan uuden ohjausajan edellisellä kerralla tai pyytää ohjaajaa soittamaan esim 3 kuukauden päästä ajanvarauksen merkeissä.

Varaa nyt kuntosaliohjaus laittamalla viestiä osoitteeseen asiakaspalvelu@balanssiklubit.fi tai soittamalla numeroon 050 339 1868 (arkisin klo 15.00 – 18.00).

Balanssiklubit

Liity nyt