Oletko kiinnostunut saamaan syvempää tietoa kehostasi ja hyvinvoinnistasi? Etsitkö tapaa optimoida liikunnan, palautumisen ja stressin suhdetta sekä saada hyödyllistä tietoa miten nuo asiat vaikuttavat nukkumiseen.

Mikä on Firstbeat-mittaus ja kuka siitä hyötyy?

Firstbeat-mittaus toimii menetelmän kautta, joka perustuu sykevälianalyysiin. Se tarjoaa ainutlaatuista tietoa kehosi toiminnasta seuraamalla sydämen sykeväliä eri tilanteissa: liikunnan aikana, levossa ja yöllä nukkuessasi. Näiden tietojen avulla voimme ymmärtää kehosi reaktioita erilaisiin tilanteisiin ja auttaa sinua optimoimaan päivittäiset valintasi paremman terveyden ja hyvinvoinnin saavuttamiseksi.

Firstbeat-mittaus sopii kenelle tahansa. Liikunnan määrällä ei varsinaisesti ole yhteyttä sen tarpeeseen tai hyötyyn, vaan sitä voi käyttää myös työyhteisöissä analysoimaan kuormituksen ja palautumisen suhdetta työyhteisöissä. Ammattiurheilijat tai aktiiviliikkujat taas saavat edellämainittujen etujen lisäksi tietoonsa liikunnan analyysia ja vaikutusta vuorokauden kokonaiskuormitukseen.

Balanssilla tarjoamme Firstbeat-mittausta hintaan alk. 159 €. Ota yhteyttä asiakaspalvelu@balanssiklubit.fi tai soita numeroon 050 339 1868 (arkisin klo 15.00-18.00) niin kerromme lisää. Tarjoamme myös ryhmämittauksia työyhteisölle tai seuroille.

Tutustu lisää palvelutarjontaamme:

Pitääkö minun valmistautua Firstbeat-mittaukseen jotenkin?

Mittaaminen tapahtuu kätevän mittarin avulla, joka tallentaa sydämen sykeväliä 24/7. Mittari asetetaan rintaan kiinni elektrodeilla se on siinä seuraavat kolme päivää. Suihkun ja saunan ajaksi mittari tulee ottaa pois ja elektrodeja voit vaihtaa kerran päivässä. Annamme ylimääräiset elektrodit ja muut ohjeet teille mittauksen aloituksen yhteydessä. Sinun tähän ei tarvitse valmistautua mitenkään, jopa toivottavaa on että vietät mahdollisimman normaalia elämää mittauksen ajan.

Kolmen päivän jälkeen analysoimme saadut tiedot ja tapaamisessa kerromme sinulle yksilöllisiä suosituksia ravinnosta, liikunnasta, unesta ja stressinhallinnasta. Näin voit tehdä tietoisempia valintoja elämässäsi ja saavuttaa omat tavoitteesi

Lisätietoja mittauksesta sekä mittausajan varaaminen tapahtuu sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@balanssiklubit.fi

Balanssiklubit

Liity nyt