Kunnonkohotusta yhdessä liikkuen

Tervetuloa tutustumaan ryhmäliikunnan maailmaan – energiseen, motivoivaan ja yhteisölliseen tapaan parantaa hyvinvointiasi sekä kohottaa kuntoasi. Ryhmäliikuntatunnille tullessa laitat vain treenivaatteet päälle ja jätät aivot narikkaan! Sen jälkeen pääset nauttimaan ohjatusta liikunnasta ryhmässä ammattitaitoisten ohjaajiemme kanssa.

Kuinka aloittaa ryhmäliikunta?

  1. Tutustu ryhmäliikuntatuntityyppeihin tästä
  2. Tutustu ryhmäliikuntatarjontaamme tästä
  3. Valitse itsellesi sopiva tunti ja varaa paikkasi -> katso tästä ohjevideo
  4. Mukaan tarvitset vain treenivaatteet, sisäkengät, pullon ja hikipyyhkeen

Miksi valita ryhmäliikunta?

Ryhmähenki: Ryhmäliikunta yhdistää liikunnan ilon ja sosiaalisen vuorovaikutuksen sekä tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden liikkua yhdessä muiden kanssa luoden motivoivan ympäristön, jossa voit saavuttaa omat kuntoilutavoitteesi.

Monipuolisuus: Ryhmäliikunta tarjoaa laajan valikoiman erilaisia tunteja ja harjoittelumuotoja, joten voit valita juuri sinulle sopivan vaihtoehdon. Olipa suosikkisi sitten jooga, spinning, tai HIIT-harjoittelu, ryhmäliikunnassa on jotain jokaiselle.

Asiantuntijaohjaus: Ryhmäliikuntatunnit ohjataan koulutettujen ammattilaisten toimesta, jotka kannustavat sinua sekä auttavat suorittamaan harjoitukset oikein ja tehokkaasti.

Ryhmäliikunnan hyödyt

Ohjattu Harjoittelu: Kokenut ohjaaja opastaa sinua oikeisiin tekniikoihin ja liikkeisiin, mikä vähentää loukkaantumisriskiä ja varmistaa tehokkaan harjoittelun.

Parantunut motivaatio: Ryhmässä treenaaminen tuo mukanaan positiivisen paineen, joka auttaa sinua pitämään kiinni harjoittelun systemaattisuudesta. Treenikaverit ja yhteisöllisyys lisäävät motivaatiota.

Terveyshyödyt: Ryhmäliikunta parantaa sydän- ja verenkiertoelimistön terveyttä, vahvistaa lihaksia, ja auttaa hallitsemaan painoa. Säännöllinen liikunta vähentää stressiä, parantaa unen laatua ja nostaa mielialaa.

Ota Yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää ryhmäliikunnasta, aikatauluista tai jäsenyyksistä, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Autamme mielellämme kaikissa kysymyksissä!

Voit myös tutustua Usein kysyttyihin kysymyksiin tästä.

Puhelin: 050 339 1868 (arkisin klo 15.00-18.00)
Sähköposti: asiakaspalvelu@balanssiklubit.fi

Balanssiklubit

Liity nyt