Sinun tavoite, meidän intohimo

Tervetuloa henkilökohtaisen valmennuksen maailmaan, missä tavoitteesi ovat meidän intohimomme. Olemme ylpeitä tarjotessamme sinulle yksilöllistä personal training -palvelua, joka ei ole vain kuntosaliharjoittelua, vaan valmennusta asiakkaan kanssa yhdessä kohti parempaa terveyttä ja hyvinvoivaa kehoa, joka tulee korkeamman kunnon, kevyemmän kehon tai suuremman lihasmassan kautta. Usein jopa kaikkia näitä yhdistämällä.

Miten valita oikea Personal Training-paketti itselle? Mikä määrä vastaa mitäkin tavoitetta?

Hinnasto löytyy esimerkkien alta täältä.

 • haluat löytää ilon takaisin kuntosaliharjoitteluun uuden startin kautta ja saada jonkun, jolle olla hetken ajan tilivelvollinen treenien suorittamisesta
 • haluat oppia tietyn taidon, kuten oikea kyykkytekniikka, leukojen vetäminen tai palomiespunnerrus
 • haluat treenisuunnitelmat tavoitteeseen kuten; miten saada pyöreät pakarat tai miten päästä golfkuntoon kesäksi. Näistä voit myös tutustua pienryhmätarjontaamme, jossa voitte oman ryhmänne kanssa ottaa 6-12 kerran pienryhmävalmennuksen

Paketti suositellaan käytettäväksi 2 kuukauden sisällä.

 • haluat saada liikkumisesta elämäntavan etkä itse välttämättä tiedä mitä salilla tehdä ja uskot että tarvitset siihen tavoitteeseen jonkun tsemppaamaan
 • haluat oppia tietyn taidon kuten oikeanlaisen juoksutekniikan ja tarvitset jonkun tekemään ja toteuttamaan juoksusuunnitelman ja sitä tukevan kuntosaliohjauksen kanssasi
 • haluat saada startin johonkin suurempaan tavoitteeseen kuten 10 kilon painonpudotukseen -> startin jälkeen voit katsoa kuinka lähelle on päästy ja sen mukaan ottaa uuden paketin

Paketti suositellaan käytettäväksi 4 kuukauden sisällä.

 • sinulla on joku isompi liikuntaan ja elämäntapoihin liittyvä tavoite, jossa Personal Trainer suunnittelijana, tsempparina ja valmentajana voi olla avuksesi. – tällaisia voi olla esimerkiksi 10 kilon painonpudotus, elämäntaparamontti tai kehonkoostumuksen muuttaminen enemmän rasvaa – vain vähän lihasta, kehoon jossa on paljon lihasta – vähemmän rasvaa. Oman kehonkoostumuksesi voit selvittää varaamalla ajan kehonkoostumusmittaukseen
 • tunnet, että niska- ja hartiaseudun jumit haittaavat työkykyäsi, aiheuttavat päänsärkyä ja häiritsevät sitä kautta jokapäiväista elämääsi. Oletko valmis pääsemään eroon näistä ongelmista avullamme? Meillä on valmiit, testatut ja toimivaksi todetut konseptit näiden parantamiseen. 
 • olet huomannut, ettet jaksa enää kävellä hengästymättä tai nousta portaita ja tuntuu että kuntosi on huonontunut. Teemme sinulle omien tavoitteidesi mukaisen suunnitelman korkeampaan kuntoon ja sitä kautta parempaan elämään.

Paketti suositellaan käytettäväksi 6 kuukauden sisällä.

 • pitkäjänteinen lihasmassan kasvattaminen on sinulle prioriteetti. Se voi olla tavoitteesi sitä varten että tiedät itse haluavasi tehdä elämäntaparemontin ja lihasmassan kasvattaminen on osa sitä. Haluat vain saada kasvatettua lihasmassaa muttet tiedä miten. Tai jos esimerkiksi työterveyslääkäri on suositellut lihaskuntoharjoittelua. Lihasmassan kasvatus kun ei tarkoita vain todella suuria hauiksia vaan kaikkea jo ihan kehon toimintakyvystä lähtien. Otetaan myös huomioon että suurempi lihasmassa polttaa rasvaakin tehokkaammin ja loukkaantumisherkkyys vähenee kun on lihasta suojaamassa. 
 • sinulla on jokin suurempi urheiluun liittyvä tavoite kuten maraton tai triathlon ja tarvitset treenisuunnittelun sekä treenauttamisen tavoitteen saavuttamiseksi. 
 • haluat pudottaa painoa ja polttaa tehokkaammin rasvaa, parantaa kuntoasi ja olet sitoutunut pitkäaikaiseen elämäntapamuutokseen esimerkiksi jonkin akuutin syyn takia kun huomaat ettet jaksa kävellä hengästymättä tai nostaa juuri mitään. Se voi olla myös jos huomaat että töissä tai lasten kanssa kyykkiessä tulee heti selkä kipeäksi.

Personal Trainer kuntosalin kanssakulkijana UUTUUS

Tämä on meillä uusi konsepti, jossa vastaamme asiakkaiden toivomukseen jatkuvasta Personal Trainingista, jossa tapaamme joka neljäs viikko ja treenaamme yhdessä jonkin uuden treenin, vanhan treenin tai päivitämme treenisuunnitelmia ja kuntosaliohjelmia. Personal Trainer kuntosalin kanssakulkijana on suosittu myös siitä syystä että monet meistä kaipaavat jonkun, jolle olla positiivisessa mielessä tilivelvollinen treenaamisesta. Helposti voi käydä niin että kun tulee jokin flunssa, matka, loma tms niin sitten treenit unohtuvat taas pitkäksi aikaa ja takaisin liikkumaan lähteminen on vaikeaa. Kun taas jos tiedät että sinulla on Personal Trainerisi kanssa tapaaminen niin tulee palattua aina sinne treenien pariin ja odottamaan taas uutta henkilökohtaisen valmennuksen treenikertaa. Valmennus sisältää myös sen että voit sähköpostitse kysyä valmentajaltasi treeneihin tai treenisuunnitelmiin liittyviä asioita.

Hinta: 79 € / 4 vko

Personal training hinnasto:

Kerrat Hinta / kerta Hinta yhteensä
1 x 90 € 90 €
5 x 80 € 400 €
10 x 75 € 750 €
15 x 70 € 1050 €
20 x 65 € 1300 €
30 x 62 € 1860 €
50 x 59 € 2950 €
Kerrat Hinta (/kerta)
1 x 90 € (90 €)
5 x 400 € (80 €)
10 x 750 € (75 €)
15 x 1050 € (70 €)
20 x 1300 € (65 €)
30 x 1860 € (62 €)
50 x 2950 € (59 €)

Maksuvaihtoehtoina tarjoamme 1-12 erän korotonta maksuaikaa, riippuen paketin suuruudesta.
Paketit ja niiden maksuvaihtoehdot: 5 kerran paketti 2 osassa, 10 kerran paketti 3 osassa, 15 kerran paketti 4-8 osassa, 20 kerran paketti 5-10 osassa ja isommissa paketeissa voit kysyä lisää maksusuunnitelmasta.
Maksutapoina normaalin laskutuksen lisäksi otamme vastaan lähes kaikkia liikuntarahoja.

Balanssin Personal Trainerit:

Sami Hellgren

Johanna Hellgren

Jannika Hellgren
jannika@balanssiklubit.fi

Julia Hellgren-Tolvanen

Miksi valita Balanssin Personal Training

Kokemus ja asiantuntemus:

Balanssin Personal Trainerit ovat omistautuneet auttamaan sinua saavuttamaan tavoitteesi. Jokainen meistä tuo mukanaan vuosien kokemuksen sekä syvällisen asiantuntemuksen anatomian, ravitsemuksen ja kuntosaliharjoittelun saralta.

Yksilöllinen lähestymistapa:

Ymmärrämme, että jokainen ihminen on erilainen, ja siksi tarjoamme sinulle yksilöllisen harjoitusohjelman ja siihen suunnitelman. Nämä ovat suunniteltu juuri sinun tarpeisiisi ja tavoitteisiisi sopiviksi.

Kattava palveluvalikoima:

Yksilövalmennustaitomme ei rajoitu pelkkään kuntosaliharjoitteluun. Tarjoamme myös kehonkoostumusmittauksia, kuntotestauspalveluita ja urheilijoiden fysiikkavalmennusta. Riippumatta siitä, haluatko parantaa fyysistä suorituskykyäsi, pudottaa painoa tai voittaa kilpailuja, meillä on tarjota sinulle palvelut, jotka vievät kohti tavoitteitasi.

Aloita ottamalla yhteyttä valmentajaan suoraan tai asiakaspalveluumme

Aloittaminen on helppoa. Riippumatta siitä, oletko aloittelija vai kokenut kuntoilija, voimme räätälöidä sinulle sopivan ohjelman, Personal Trainerimme ovat valmentaneet kaikkia aloittelijoista ammattiurheilijoihin.

Ota yhteyttä meihin niin keskustellaan yhdessä ongelmista, haluista ja tavoitteista.

Jos et ole itse täysin varma tavoitteistasi, voit aloittaa ottamalla meihin yhteyttä ja varaamalla Personal Training- näytetunnin hintaan 25 €. Näytetunnilla treenaatte Personal Trainerin kanssa ennalta suunnitellun ohjelman, jonka perusteella hän kartoittaa juuri sinun tavoitteidesi mukaisen ohjelman.

Anna meidän auttaa sinua löytämään paras versio itsestäsi. Ota yhteyttä, kun olet valmis muutokseen, niin teemme sen yhdessä!

Balanssiklubit

Liity nyt