Palvelut

Voit tulla tekemään toiminnallista treeniä mahtavassa ympäristössä. Meiltä löydät Eleikon monkey tracin, jossa voit kokeilla miten käsitikkaat juuri sinun treenissä toimivat, tai roikkua renkaissa tai vaikka fiilistellä miten köyttä kiivettiinkään.

Kaiken tämän saat käyttöösi Balanssiklubien jäsenhinnalla (59 €/kk) Eli 6 toimipistettä, lähes 100 ohjattua ryhmäliikunta tuntia viikko tasolla, personal trainerin tekemät liikuntasuunnitelmat 2 kertaa vuodessa sekä monet tapahtumat, teematunnit ja monet muut hyvää oloa ja mieltä tuovat liikuntalajit erittäin edulliseen hintaan käytössäsi 365 päivää vuodessa.

Jos haluat vain valmennuskeskukselle jäsenyyden, voit sen ostaa vastaanotosta hintaan 29,90 €/ kk (+10 € korttimaksu) toistaiseksi voimassaolevalla sopimuksella.

Urheiluseurat, kaveriporukat tms. kysykää ohjattuja tunteja tai tilaa vuokralle ja voit tulla oman valmentajan kanssa treenaamaan tiloihin, joita vastaavia ei täältä löydy!

Tilat

Voit tulla tekemään toiminnallista treeniä mahtavassa ympäristössä. Tiloissa tilaa riittää ja mahdollisuus monenlaiseen treeniin!

Sijainti

Valmennuskeskus avattiin Sähkötielle, Kuntokeskus Balanssin viereen, Nummelaan.

AVAINKORTILLA JOKA PÄIVÄ 05-23