Kokonaisvaltaista kuntotestausta Nummelassa

Kuntotestaus on hyvä tapa auttaa sinua ymmärtämään oman fyysisen kunnon tason ja asettamaan realistiset tavoitteet terveyden ja kunnon parantamiseksi. Oli tavoitteesi sitten painonpudotus, voimatasojen kasvattaminen tai yksinkertaisesti terveemmän elämäntavan omaksuminen, kuntotestaus tarjoaa sinulle arvokasta tietoa ja osaava henkilökuntamme kertoo suunnan, jolla voit saavuttaa haluamasi tulokset.

Osaavaa kuntotestausta Nummelassa

Kuntotestaus on hyvä tapa auttaa sinua ymmärtämään oman fyysisen kunnon tason ja asettamaan realistiset tavoitteet terveyden ja kunnon parantamiseksi. Oli tavoitteesi sitten painonpudotus, voimatasojen kasvattaminen tai yksinkertaisesti terveemmän elämäntavan omaksuminen, kuntotestaus tarjoaa sinulle arvokasta tietoa ja osaava henkilökuntamme kertoo suunnan, jolla voit saavuttaa haluamasi tulokset.

Kysy lisää tai varaa testausaika osoitteesta asiakaspalvelu@balanssiklubit.fi

Kysy lisää tai varaa testausaika tästä.

Kuntotestaus Balanssilla – yksilöille, yrityksille ja urheiluseuroille

Teemme laajasti kuntotestausta skaalalla liikunnan aloittajat – ammattiurheilijat sekä testausta ryhmille. Teemme polkupyöräergometritestiä, lihasvoimatestejä, vertikaalisia hyppytestejä, liikkuvuustestejä sekä Firstbeat-mittauksia. Suosituin testimme on kuitenkin kehonkoostumusmittaus. Lähes kaiken testauksen hoidamme keskitetysti Nummelan toimipisteellä.

Mitä on kuntotestaus?

Kuntotestauksella mitataan ja arvioidaan yksilön fyysistä kuntoa eri näkökulmista. Se antaa kattavan kuvan siitä, missä kunnossa henkilö on tällä hetkellä ja sitä kautta auttaa asettamaan tavoitteet, jotka ovat sekä saavutettavissa että motivoivia. Kuntotestaus Balanssilla voi sisältää erilaisia osatekijöitä, kuten:

  • Aerobisen kunnon mittaaminen kuntopyöräergometrillä: testi mittaa maksimaalista hapenottokykyä eli käytetään kestävyyskunnon testaamiseen. 
  • Lihasvoimatestejä voi olla esimerkiksi kyykky-, penkkipunnerrus-, vatsalihas- ja hyppytesti.
  • Räjähtävän voiman testaaminen tapahtuu esimerkiksi vertikaalisella hyppytestillä.
  • Liikkuvuuden testaus mittaa nivelten ja lihasten joustavuutta sekä kehon liikkuvuutta. Testit voivat sisältää erilaisia kurotuksia sekä dynaamisia liikkeitä. 
  • Kehon puolieroja voidaan myös testata erilaisilla tavoilla. Nämä ovat hyödyllisiä liikkujalle, koska sitä kautta voidaan tasoittaa kehon puolieroja joita kaikilla on siitä syystä miten arjessa asiat tehdään yksipuolisesti ja saada keho balanssiin joka on kehon kireyksien takia jo tärkeää.
  • Palautumisen sekä stressin mittaamiseen ja niiden väliseen tasapainoon käytämme Firstbeat-mittaamista. Firstbeat-mittari mittaa kehon tapahtumia vuorokauden ympäri mittaamalla autonomisen hermoston toimintaa ja sykevälivaihtelua. Sen avulla saa selville, miten päivän aikaiset kuormitukset ja lepohetket vaikuttavat uneen – ja myös sen, miten huonosti nukuttu yö vaikuttaa seuraavaan päivään. Lue lisää Firstbeat mittauksesta tästä.

Miksi kuntotestaus on tärkeää?

Alle olemme listanneet syitä, miksi liikkujan on kannattaa hyödyntää kuntotestausta:

  1. Tavoitteiden asettaminen: Kuntotestaus auttaa sinua asettamaan realistiset tavoitteet ja mittaa niiden edistymistä ajan myötä.
  2. Henkilökohtainen suunnitelma: Kuntotestaus antaa sinulle tietoa siitä, millaisia harjoituksia ja muutoksia voit tehdä parantaaksesi kuntoasi.
  3. Motivaatio: Nähdessäsi tulokset kuntotestauksen avulla, saat lisää motivaatiota jatkaa terveellistä elämäntapaa ja liikuntaa.
  4. Riskien tunnistaminen: Kuntotestaus voi auttaa tunnistamaan mahdollisia terveysriskejä ja auttaa niiden ennaltaehkäisyssä.

Kuntotestaus hinnasto:

Testi Hinta jäsenille (€) Hinta (€)
Kehonkoostumusmittaus 15 30
Polkupyöräergometri 90 90
Firstbeat-mittaus Alk. 159 Alk. 159
Lihaskunto- ja liikkuvuustestit Sopimuksen mukaan Sopimuksen mukaan

Ota yhteyttä

Tarjoamme kuntotestausta asiakkaidemme lisäksi myös yrityksille ja urheiluseuroille

Yrityksiin voimme tulla myös paikan päälle testaamaan. Jos olet kiinnostunut kuntotestauksesta ja haluat lisätietoja, älä epäröi ottaa yhteyttä meihin.

Puhelin: 050 339 1868 (arkisin klo 15.00 – 18.00)
Sähköposti: asiakaspalvelu@balanssiklubit.fi

Balanssiklubit

Liity nyt