VALMENNUSKESKUS

VALMENNUSKESKUS

Valmennuskeskuksemme sijaitsee Nummelan Balanssin rakennusta vastapäätä osoitteessa Sähkötie 4b.

Tilat

Palvelut

Sijainti

Esittelyvideo

MONIPUOLISET TILAT

Voit tulla tekemään toiminnallista treeniä mahtavassa ympäristössä. Meiltä löydät Eleikon monkey tracin, jossa voit kokeilla miten käsitikkaat juuri sinun treenissä toimivat, roikkua renkaissa tai vaikka fiilistellä miten sitä köyttä kiivettiinkään!

Kaiken tämän saat käyttöösi Balanssiklubien jäsenhinnalla, eli viisi (5) toimipistettä, ohjatut ryhmäliikuntatunnit, tapahtumat, teematunnit ja muut hyvää oloa ja mieltä tuottavat liikuntalajit erittäin edulliseen hintaan käytössäsi 365 päivää vuodessa.

Mikäli haluat käyttöösi vain valmennuskeskuksen, voit sen ostaa verkkokaupasta helposti. Valmennuskeskus jäsenyys on toistaiseksi voimassa oleva ja sen ostettuasi pääset heti treenin pariin!

Urheiluseurat, kaveriporukat tms. kysykää ohjattuja tunteja tai tilaa vuokralle ja voit tulla oman valmentajan kanssa treenaamaan tiloihin, joita vastaavia ei täältä löydy!

Balanssi Valmennuskeskus

Aina tilaa kysymyksille

Aina tilaa kysyä

Asiakaspalvelumme on täällä sinua varten. Asiakaspalvelun sivulta löydät vastaukset kysytyimpiin kysymyksiin aina liittymisestä treenaamiseen. Jos et löytänyt vastausta kysymykseesi, voit ottaa meihin yhteyttä samaiselta sivulta.

PALVELUT & TARJONTA

Balanssi Valmennuskeskus tarjoaa kattavat ja monipuoliset palvelut kaikenikäisille tasosta riippumatta.

Balanssi Valmennuskeskus

Liity nyt